Lönar det sig?

Vassa verktyg gör halva jobbet

Klart är det bättre att ta hand om verktygen ur miljösynpunkt

Slipning av ett skär kostar 120 - 150:-

Priset på ett nytt skär kostar ca. 300 - 800 :-

Många gånger lönar sig att byta ut de slitna delarna mot nya reservdelar.

Du kan skicka ditt skär på slipning 30 - 40 gånger innan det går till återvinningen. Även moderna engångsskär kan slipas 2-4 gånger

Saxar kan du slipa 10 - 30 gånger, beroende på skötsel och modell. De allra billigaste saxar för några 10:or lönar sig inte att slipa.

Service på klippmaskin är en nödvändighet för fortsatt bra funktion.

Servicen kostar från 250:- till 750:- beroende på modell. Vi kontaktar alltid kunden om det inte lönar sig att utföra en service. Vi kan även tipsa dig om rätt maskin speciellt anpassat för just dina ändamål.

Det lönar sig även att skicka in köks och trädgårdsredskap för slipning och service. Dessa rengörs och avrostas och blir nästan som nya igen.

 

Recensioner

"Hej! Vill bara skriva ett stort TACK för att ni är så fantastiska! Alltid supersnabb hjälp och service och alltid en liten gåva med i paketet. Insåg att jag tycker det är så trevligt att ha att göra med er att jag nu sist skickade den slöa saxen direkt istället för att den hamnade i den så lätt bortglömda ”att-göra-högen”. Ni är bäst och jag rekommenderar er ofta till mina kollegor inom djursjukvården! Hoppas ni får en underbar vår!"
Anna Englund

"Hej! Vilket mottagande som ny kund! Snabb leverans och supertrevligt bemötande. Att beställa fredag em och ha varorna för uthämtning måndag morgon - det är otroligt. Att det dessutom låg en liten kexchoklad i gjorde inte saken sämre (storförbrukare av kexchoklad som jag är). Ett otroligt trevligt kundbemötande som uppskattas. Kommer snart en ny order."
Annelie Nyberg, Nissafors

Tack för otroligt bra service! Att min lilla smidiga klippmaskin skulle gå att laga trodde jag aldrig men det fixade ni. Jag köpte maskinen för ca 25 år sedan för 100 kr och den har varit jättebra. Tack än en gång!!   Med vänlig hälsning,
Anna Eriksson, Älvdalen

Tack för snabb service med tre klippskär. Det var otroligt vilken skillnad det blev att klippa - Som en helt ny maskin :)  Jag rekommenderar mina vänner med glädje.
Tack från Suzanne Helander, Värsås

Hej! Och tack snälla ni för er fantastiska service! Min sax och skär är som nya efter er slipning. Kommer alltid att anlita er så länge ni håller på. Och snabbare än så här kan det inte bli! 
Varma hälsningar Kerstin Hagbard, lagottoägare

Fick hem min maskin idag och ville bara tacka för super snabb service! Skickade maskinen i måndags, och är så tacksam att den kom tillbaka så fort då folk har ringt och bett om klippningar av deras hund. När jag skickade iväg maskinen lät den högt och skäret blev hett direkt. Provkörde maskinen och den lät skitbra! inte alls som förr, och maskinen såg ny ut när jag fick hem den. Jätte jätte nöjd! Super tack!
Mvh. Ewa Rosten


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.