Så här säger några av våra kunder...

Hej!
Vill bara skriva ett stort TACK för att ni är så fantastiska! Alltid supersnabb hjälp och service och alltid en liten gåva med i paketet. Insåg att jag tycker det är så trevligt att ha att göra med er att jag nu sist skickade den slöa saxen direkt istället för att den hamnade i den så lätt bortglömda ”att-göra-högen”. Ni är bäst och jag rekommenderar er ofta till mina kollegor inom djursjukvården!

Hoppas ni får en underbar vår!

Med vänlig hälsning
Anna Englund

 

Ringde idag för att förhöra mig ang mitt skär till min Andis-maskin.
Jag bytte skär för en månad sedan för att prova nr.7. Det som hände var att jag helt enkelt gjorde fel vid bytet. Och för det mesta brukar jag inte ha svårt med tekniken.
Tyvärr hade just min bruksanvisning kommit bort!! Men kom ihåg att jag sett någon video på Youtube om instruktioner för Andis.

Jag var nästan på väg att skicka upp maskin o skär för service. Kontaktade Lyckliga fåret och inom 1 h ringde en trevlig kille upp. Under denna timmen lyckades jag hitta precis rätt videoklipp på att byta skär, och självklart hade jag gjort fel för en månad sen.
Videoklippet var både pedagogiskt och infomativt som gjorde att jag till slut klarade byta till själv.

Blan det bästa köp jag någonsin gjort, då både min pudel Alex och jag är nöjda, med Andis tar det ca 1 h, stor skillnad mot förr 3-4 h med billiga trimmaskiner.
Med andra ord, jag kan varmt rekommendera Andis, och även Lyckliga Fåret med personal som ger bästa tänkbara service.

Med vänlig hälsning,
Karin Söderström
Kronprinsen
Malmö

 

Tack Gerhard och övrig personal på Lyckliga Fåret för Er vägledning till oss när vi skulle köpa klippmaskin till vår Lagotto Freya. 
Efter demonstration av ett tiotal olika maskiner, fick vi möjlighet att låna hem och testa en på marknaden ny sladdlös Aesculap Duranti maskin med dubbla batterier.
Maskinen är mycket bra att hålla i handen, förhållandevis låg vikt. Stark motor med dubbla batteri är det inga problem att klippa en långhårig Lagotto.
Skäret blev endast jummet under klipptiden och när klippningen var klar.
Att maskinen endast har en hastighet är inget problem att klippa en Lagotto päls när den har så stark motor.
Vi fick också förmånen att ta hem och prova olika skär för att prova oss fram till de som passade vår hund bäst, övriga skär fick vi lämna tillbaka de skär vi valde var skär 4 och 7.
Sammanfattningsvis passade maskinen lite som hand i handsken, lätt att komma igång att jobba med enkel att rengöra, förhållandevis tyst och starkt. Dubbla batterier gör att det aldrig blir problem med klipptiden, skäret blir inte jättevarmt och behöver kylas.
Stort tack för en mycket bra maskin och en professionell visning av de fabrikat och typer av klippmaskiner som finns i Ert sortiment och det trevliga bemötande vi fick.
Bifogar bild på resultatet av första klippningen av Freya, vi blev så stolta över resultatet och la ut det på Lagotto Facebook sida och fick 
mycket gillande men också frågor om maskin och vart den är köpt.
Mvh
Monica Nählstedt Svensson
Perstorp 

 

Tack för otroligt bra service! Att min lilla smidiga klippmaskin skulle gå att laga trodde jag aldrig men det fixade ni. Jag köpte maskinen för ca 25 år sedan för 100 kr och den har varit jättebra. Tack än en gång!!
Med vänlig hälsning,
Anna Eriksson, Älvdalen

 

Jag vill bara tacka för fin slipning av mina skär och av min nos och tass-sax, allt landade i brevlådan idag!
Tack för att ni finns och ger så bra service, tack oxå för chokladbiten ;-)

P.S. Nu fungerar det skär som inte gick att sätta fast tidigare igen, så fantastiskt, allt verkar topp!

Hälsningar Berit Aronsso i Umeå

 

Hej!

Vilket mottagande som ny kund!
Snabb leverans och supertrevligt bemötande. Att beställa fredag em och ha varorna för uthämtning måndag morgon - det är otroligt.
Att det dessutom låg en liten kexchoklad i gjorde inte saken sämre (storförbrukare av kexchoklad som jag är).

Ett otroligt trevligt kundbemötande som uppskattas.
Kommer snart en ny order.

Annelie Nyberg, Nissafors

 

Hej bäste Lyckliga Fårets Skärsliperi,

Stort tack för en fantastiskt service vid mitt första köp. Detta är sällsynt!
Har nu trimmat hela mig med min Andis maskin på rekordtid. Jag är också glad för alla skär jag köpte med. Jättebra maskin, enkel att pilla med också.
Med tacksamma hälsningar,
Marcell Vargas

 Hej. Måste bara få berätta att jag under några dagar har surfat runt lite och sökt efter en ny klippmaskin, men valet var egentligen enkelt vem man skulle handla av, och det beror förstås på ert urval och priset. Men inte bara, se nedan.  Man slås av flera saker när man är inne på er hemsida. 1. Ni andas seriositet. 2. Ni erbjuder en fantastisk service. 3. Ni har enligt mig Sveriges bästa hemsida som är VÄLDIGT komplett. 4. Ni månar verkligen om era kunder, men det visse jag I och för sig om sen tidigare, men jag tror att det har ökat mer ändå. 5. Ni har en fantastiskt snabb service.  Tack för ett väldigt trevligt besök på er hemsida. 
 Frasse Eriksson, Bollnäs

 

Har klippt min pudel/bichon tre gånger nu. Vi är båda väldigt nöjda. Hon accepterar ljudet av maskinen. Jag tror nästan hon gillar kroppsklippningen. Bara tassarna som hon nu avskyr att klippa.
Använder alla tre skären när jag klipper, så jag köpte en bra uppsättning skär till maskinen. Jag följer instruktionen om att olja och rengöra skären. Har inte några problem med att dom överhettas av att klippa min lilla hund.
Andis kam var egentligen den stora överraskningen. Den trodde jag skulle vara duglig. När jag nu provat den, inser jag att den är otroligt bra att reda ut päls på både pudel/bichon och min papillon. Den kan ni verkligen rekommendera till andra kunder.

Är mycket nöjd med mitt köp och ser fram emot att få samma fina service när skären behöver slipas eller köpas nya.

Med vänliga hälsningar
Ingela Johansson, Lycksele

 

Tack för snabb service med tre klippskär. Det var otroligt vilken skillnad det blev att klippa...!!!
Som en helt ny maskin :)
Jag rekommenderar mina vänner med glädje.
Tack från Suzanne Helander, Värsås

 

Hej!
Imponerad av de nya liebladen som jag packade upp idag! Så fina har jag nog aldrig sett dem, nu gäller det att sköta om dom framöver också..

Knivarna var (naturligtvis) urvassa, klippmaskinen med skär tar jag för givet att den kommer att vara som ny när jag ska använda den.
Ni är ju helt suveräna!
Chokladen var mycket god, kan man köpa mer?
Stort tack, jag lär återkomma!
Johanna Wattström

Tack så mycket för århundradetsnabbaste service!
Måste ju tacka Svenska Posten med! Det är väl snudd på omöjligt att göra norrland-skåne-norrland på två dygn;-)

Tack ännu  en gång.  Kommer garanterat bli fler gånger :-)
Hälsningar,
Annsofi Stenberg

 

Hej! Och tack snälla ni för er fantastiska service :-)
Min sax och skär är som nya efter er slipning. Kommer alltid att anlita er så länge ni håller på. Och snabbare än så här kan det inte bli!
Varma hälsningar,
Kerstin Hagbard, lagottoägare

 

Får tacka för den kanonbra slipningen av mina saxar, är bättre än när dom var nya.
Margaretha Hedström,  Njoffelands Kennel

 

 Hej!
Jag tog in mina djur i lördags (Hereford, 7 kor 7 kalvar) och klippte dem med ett par av de nyslipade skären, det gick fantastiskt bra aldrig förr har jag haft så skarpa skär, alla djuren klippta på 8 timmar. Dock lite trött i ryggen. Utan att köra fast eller ta isär för rengöring en enda gång, bara oljat lite vart annat djur. Här har ni en säker kund i fortsättningen.

En fråga, jag har en Lister maskin som vi haft i över 30 år och som börjar bli sliten finns det nya Lister saxar med samma skär som min gamla eller andra fabrikat som använder samma skär som gamla Lister maskiner?

Jag har ju 5 par skär så det hade ju varit bra om man kunde återanvända dem till en ny maskin.

Med vänliga hälsningar

Rune Halldén, AB Hällebäcks Gård

 

Ni är bara bäst, Service på hög nivå!!!
Beställde och betalade mina skär igår em, idag kl 13 ligger de i postlådan.
Fick även en god bit chocklad till min kopp kaffe
Stort Tack!
Mvh Ellinor Olsson

 

Hej hej!
Jag ville bara säga att det blev jättebra med slipningen av mina symaskinsknivar.
Även fast den ena blev smalare lyckades vi skruva fast den i maskinen så det funkade jättebra! Tusen tack för hjälpen och jag ska verkligen rekommendera er till andra!
Mvh Sara Arousell 

 

Hejsan!
Idag hämtade jag ut min nya klippmaskin som jag beställt från er. Jag vill tacka för en otrolig bra och seriös service! Jag kommer inte tveka på att rekommendera  er till andra och jag kommer absolut handla från er igen!
Keep up the good work!
Jag längtar efter att få klippa mina hästar nu,  med en helt ny maskin :-)
Mvh
Line Helgerud

 

Hej Lyckliga Fåret och " gubbarna" som jobbar där ;) 
Jag har bara handlat 2ggr hos Er så jag är ingen storkund...utan mer en enstaka kund. Det jag vill säga är, att jag troligen blivit lika väl mottagen som om jag var storkund här. Lätt, att jag kan rekommendera Er för lättsam, god och trevlig service *tummeupp*.
Hälsningar från Sanne Edwall

 

Hej!
Ville bara tacka något så enormt för både produkterna och tröstpriset från tävlingen, det fick mig att känna mig som en vinnare ändå! Skrev ett inlägg på vår hundblogg, det kan ni läsa här -->
http://minmio.webblogg.se/2014/october/underbara-lyckliga-faret.html
med vänliga hälsningar 
Fanny Weiler Hagelin och hunden Aslan

 

Hej,
Jag är väldigt tacksam för allt. Ni är helt fantastiska att jobba med!
Snabba svar både på mejl och telefonsamtal om det skulle behövas, bra service, tillit till kunderna, bra produkter och utbud till bra priser, snabba leveranser och trevliga ägare. 
Tack igen! 

Hälsningar Jenny och Alfons från Skåne

 

Hej Torbjörn,

Stort tack för slipningen av min trädgårdssax. Det blev kanonbra! Nu har buskarna trimmats, ogräset klippts bort och blommorna putsats. 

Glada hälsningar,  Krister Maxe

 

Fick hem min maskin idag och ville bara tacka för super snabb service!
Skickade maskinen i måndags, och är så tacksam att den kom tillbaka så fort då
folk har ringt och bett om klippningar av deras hund.
När jag skickade iväg maskinen lät den högt och skäret blev hett direkt. Provkörde maskinen och den lät skitbra! inte alls som förr, och maskinen såg ny ut när jag fick hem den. Jätte jätte nöjd!
Super tack!
Mvh. Ewa Rosten

 

Stort jättetack för slipningen av våra saxar och trimskär.
Vi är så nöjda och glad och det gick så snabbt att få tillbaka allt så jag blev nästan orolig att posten hade skickat tillbaka kuvertet direkt.
Vi är alltid så otroligt nöjda med er det ska ni veta.
Tusen tack snälla och ha en bra sommar,
Många hälsningar,
Katarina på kennel Big Brazzel

 

Hej,
Vissa fakturor är roligare att betala än andra. Er är en sådan, jag blev på så bra humör när jag packade upp paketet med de nyslipade skären. Små söta inslagna paket i gulligt papper med små instruktiva lappar som jag ska följa. En god karamell  fanns också med samt ett trevligt brev. Nästa gång jag ska slipa skären så köper jag nog en ny klippmaskin och då köper jag den från er.
Jättekul att ni tar er tid med kundvård, jag uppskattade det mycket och kommer att berätta om det för andra.
Många hälsningar,
Louise T Berndtsson, veterinär utanför Uppsala.

 

Hej Gerhard och Torbjörn!

Hämtade mitt paket förra veckan, men har av olika orsaker inte packat upp det förrän sent i kväll. Det ser jättebra ut, ska testa grejerna på torsdag är det tänkt. Ska bli jättespännande! I alla fall för mig Blinkar
Hundarna kanske är mindre roade av mattes idé att klippa själv Ler

Tack för snabb och välpackad leverans och alla “bonusar”, det känns väldigt tryggt att handla med er. Ha det gott och njut av den antågande våren! Själv hörde jag underbart vacker sång av en stare i morse.
Varma hälsningar Pia Chiesa

 

Hej!
Jag skickade för ett tag sedan ett skär till er som jag bad er titta på för det klippte inte så bra. Nu har jag fått tillbaka det och jag vill bara säga TACK! Det gick fort, jag behövde inte betala något, fick ett jätte gulligt kort och ett begagnat skär på köpet J Jag kommer rekommendera er till alla jag känner som kan tänkas behöva klippgrejer!
Tack igen!
Cathrine Ahlberg

 

Hejsan Lyckliga Fåret
Beställde två saxar av er och är förvånad över den snabba leveransen, tusen tack för det. Brukar inte köpa trimsaxar på postorder då jag vill "känna" på dem först så att de sitter bra i handen. Köper oftast på "Stora Stockholmsmässan" men missade den i år då vi hade valpar. Vill bara säga att jag är mycket mycket nöjd över saxarna och den snabba leveransenEmojiEmojiEmoji
MVH//Susanne Öman Marklund
Kennel High Score, uppf. av Engelsk springer spaniel

 

 

Ville bara TACKA för er service, så fantastiskt snyggt med kvitto, kexchoklad mm. förpackat i ett kuvert. Synd inte fler företag gör som ni –UNIKT!
Jag kommer rekommendera Er till alla och återkomma så snart jag behöver skär etc.
TACK! 
Jonas Kohlberg

 

Hej, nu har jag provat maskinen ni lagade och servade åt mig och ger tummen upp! Den gick klockrent! Fantastiskt. Mycket bättre än min "nya" De Laval gjorde, som jag nu sålt. 

Tackar och bockar! 
Mvh Mia Kallio 

 

Ett riktigt gott omdöme får ni av mig...
Beställde i början av veckan ett bakstycke till en klippmaskin som jag trodde var förbrukad, då jag varit runt till stadens elektriker och ingen sa sig kunna laga.

Jag tror inte det tog mer än 2 dagar så låg brevet i min postlåda och jag har nu åter en fullt fungerande klippmaskin!

STORT tack för superproffsigt bemötande!
Återkommer när jag behöver mera reservdelar!

Trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Maria Pettersson

 

Hej! Jag beställde en trimmer förra veckan och bad om snabb leverans om möjligt och redan nästa dag kunde jag hämta den. Vilken superbra service!! Jag skulle visa upp hunden under helgen och hann ju nu få honom trimmad och fin i tid. Dessutom fungerade trimmern perfekt och priset var det lägsta jag sett när jag googlat runt. 
Gillade dessutom gesten att Ni dels skänkte ett träd och att jag fick en kexchoklad :) tack för både superbra service och en bra vara! Jag återkommer gärna till er. 

Nina Sköld, Göteborg  

 

Ville bara berätta att jag är mycket nöjd med mitt köp och med all service runt omkring. Er hemsida var mycket vägledande och hjälpte mig att köpa en maskin som jag är helt nöjd med - trots att jag är en novis.
Och så måste jag bara avslöja att trädet jag fick har skänkt mig enorm glädje. Yes - jag köpte på rätt ställe - av människor med hjärtat på rätt ställe! NÖJD!
Har berättat för många var jag köpte min maskin och hur nöjd jag är och hoppas därmed att er försäljning ska gå som smort :)
Ha en fin helg! Och hälsa fåret!

Lina Krokström
Kinna

 

Hej Lyckliga Fåret!
Är super duper nöjd med allt. Min största fråga är just nu hur jag kunnat handla någon annanstans förut. Ni har perfekt service, astrevliga (som mina barn skulle uttrycka det), nästan ingen leveranstid (tyckte jag bara la på luren så var det dags att hämta paketet). Känner dessutom att ingen fråga är för knasig, det är bara att ringa o fråga på.                

Hälsningar (o några kramar)

Sussie Månsson
Norrköping

 

Vad kan man säga? Inte någon nybörjare när det gäller att beställa varor via nätet (det är ju så smidigt) men upplevelsen att beställa från Er var ny!
Lättnavigerad sida, god produktinformation, enkelt att beställa och så flexibiliteten när det gällde leveransdatum. Idag kunde jag hämta ut en mycket fin trimmer, en bonussax och ett mycket trevlig kort om ett planterat träd - superlativ faller till korta! 
Tack!
Gabriella Svantesson
Kristinehamn

 

Hej! Vill tacka för fantastiskt bemötande! Ni är BÄST!
Med vänlig hälsning,
Elisabeth Jonsson, Lisas Klipp & Trim i Eksjö

 

Hej!

I kväll har jag betalt fakturan för slipningen – den förfaller just i dag. Enligt er önskan om feedback på slipningen av en kvarnkniv så vill jag bara meddela att den är vass som i nyskick. Tack för fint jobb, inte bara med den utan med de övriga grejorna: skär, sax, kniv. Sikforskniven är numera så vass att jag knappt törs använda den…

Vänliga hälsningar och önskan om en ljus och fin advent!

Maria Andersson, Fellingsbro

 

 Hej! Stort tack till er Gerhard och Torbjörn + Fåret, för supersnabb leverans av min trimmaskin  Aesculap Exacta. Snabbare än så kan det inte gå. Ett dygn efter best, hämtade jag ut den. Ni har Sveriges i särklass bästa service.  Utan tvekan landets bästa företag för pälsvårds verktyg
mvh
Roger Nilsson Varberg 

 

Hej på er!

Vill bara ge er mycket beröm å ett helt fång av rosor till er för väl utförda arbeten! Gamla saxar blir som nya å skäret till min klippmaskin perfekt. För att inte tala om kniv å hålskiva till köttkvarnen. Min gamla solingersax (inköpt för många år sedan) har använts till många hundar å barnen när de var små. Nu klipper jag första barnbarnet med den! Även trimmat gubbens skägg med den. Har många vänner i hundvärlden å vi är alla lika nöjda. Ha en skön sommar!

Kerstin Bergestål, Söderköping

 

 Hejsan Lyckliga Fåret 

Beställde två saxar av er och är förvånad över den snabba leveransen, tusen tack för det. Brukar inte köpa trimsaxar på postorder då jag vill "känna" på dem först så att de sitter bra i handen. Köper oftast på "Stora Stockholmsmässan" men missade den i år då vi hade valpar. Vill bara säga att jag är mycket mycket nöjd över saxarna och den snabba leveransen

MVH//Susanne Öman Marklund
Kennel High Score
 

 Hej!
hag skickade för ett tag sedan ett skär till er som jag bad er titta på för det klippte inte så bra. Nu har jag fått tillbaka det och jag vill bara säga TACK! Det gick fort, jag behövde inte betala något, fick ett jätte gulligt kort och ett begagnat skär på köpet J Jag kommer rekommendera er till alla jag känner som kan tänkas behöva klippgrejer!
Tack igen!

Cathrine Allberg
Vendelsö 

 

Ett riktigt gott omdöme får ni av mig...
Beställde i början av veckan ett bakstycke till en klippmaskin som jag trodde var förbrukad, då jag varit runt till stadens elektriker och ingen sa sig kunna laga. Jag tror inte det tog mer än 2 dagar så låg brevet i min postlåda och jag har nu åter en fullt fungerande klippmaskin!
STORT tack för superproffsigt bemötande! Återkommer när jag behöver mera reservdelar!
Trevlig helg!
Med vänlig hälsning,

Maria Pettersson
Tierp  

 

Hej!

Ville bara tacka för superbra service och klippmaskin! Beställde en Andis ACG för ca en månad sedan och den funkar kanon! Tyst, smidig och blev inte varm:)

Med vänlig hälsning, 

Emma Forssell
Uppsala 

 

Hej Lyckliga Fåret
Har nu rakat Jerry med den nya klippmaskinen, vi är såååå nöjda med resultatet, man kan tro att det utförts av ett proffs. Men det är nog maskinens förtjänst.
Ha en fortsatt trevlig helg
Hälsningar från ett regnigt Burön (stugan)

Monica & Kjell Sjöstedt,
Skellefteå 

 

"Alla här på kliniken är jättenöjda med slipningen och kvaliten, servicen samt reparationen av de maskiner vi har skickat till er samt den fantastiska servicen.

Kort sagt vi är jätte nöjda med allt."

Gunilla Jöhncke
Hästkliniken, Uppsala

 

Måste bara få berätta hur nöjd jag är med er service. Alltid ofattbart snabbt. Håller ett bra pris och är alltid trevliga. Lämnade in mina skär både förra och detta året och kan utan tvekan säga att jag kommer fortsätta med det och även köpa ny maskin genom er den dagen det blir dags. Tusen tack för superservice!

Maria Brorson
Ronneby

 

Hej!
Tack för mkt snabb service och bra arbete.
Tänk om alla skötte sitt arbete som ni! 

mvh Ulrika Fransson
Bettna

 

Hej!
Nu har jag tagit emot klippmaskinen och skäret och testat dem ordentligt!
Är fullständigt nöjd med maskinen och vill passa på att tack så mycket för tipset för val av maskin och skär.
Er kundservice är en förebild för alla företag i Sverige! :-)
Tack, tack och tack igen!

Mvh Felix Sandström
Göteborg

 

Hej Gerhard och Torbjörn,
Vi vill tacka för en superservice när våran klippmaskin hade slutat fungera,
Tänk om alla företag kunde ha denna service och kundbemötande,
Högsta betyg till er.

Varma hälsningar från Helen,Jimmy och Leo
Forsheda

 

Hej, Jag skickade in en trimmer (moser) + 4 olika skär till er fick tillbaka dessa förra veckan. Nu vill jag bara TACKA!!!! Efter att Ni fixat å slipat så har jag nu tre vältrimmade storpudlar, detta utan minsta bekymmer med varken maskin eller skär. Åter ett stort TACK!

MVH Susanne Ekblom
Järfälla

 

Jag vet inte vad ni har gjort med mitt skär, men så här vasst var det inte ens när det var nytt.
Tack så hemskt mycket!

Andrea Ullman
Borlänge

 

Torbjörn och Gerhard sätter på sig sina overaller, rullar ut den röda mattan och är beredda när jag kommer med en beställning. Även om jag är en liten kund som inte omsätter mer än slipning av skär och service på min klippmaskin varannat år får jag 120% service ändå. En jätteeloge till er på Lyckliga fåret för detta, - jag kommer med säkerhet att återkomma till er som kund och kommer defenitivt att rekommendera fler att ta kontakt med er!

Anne i Örebro

 

Hejsan,
allt är bara bra och jag är mycket nöjd, såväl med produkten jag köpte
(Oster klippmaskin) som med ert bemötande och er service. I själva
verket är jag full av beundran inför era omsorger om mig som kund och
tvekar inte att säga att världen skulle vara betydligt bättre om andra
företagare visade samma professionalitet och lyhördhet.

Bästa hälsningar
Erik Granström,
författare, veterinär och djurägare

Ps. Hälsa fåret! Ds.

 

Hej hej.
Jag vill verkligen tacka för en underbar klippmaskin, Andis 2 speed som jag köpte av er för 1670 kr. Fick med ett 7 skär, som oxå var super att trimma med, gick hur lätt som helst. Jag har pudlar och haft skär 4, 7F till kroppen. Skär 7 var mycket bättre !!

Ha det bra i påsk !

Mvh Anette Honk
Örebro

 

Är alltid supernöjd då ni har slipat och fixat. Har slipat och timmat i 25 år och provat många men ingen är så bra som ni. Saxar och skär är som nya och håller länge!

Monica Martin, MM Hundtrim
Veddinge

 

Hej!!!
Många TACK för så trevligt bemötande när jag köpte min klippmaskin.
Dessutom snabb hantering, den kom dan efter.
Jättefin sax !!!
Idag ska här klippas katter!
Ha en fin helg!!!!

Åsa Ahlstedt
Halmstad

 

Vilken service ni har!
Får tillbaka skären snabbt som attan och till ett billigt pris. Jag är jättenöjd!
Tack för fin service.

Marie Lidblad
Gotland

 

Aldrig några problem.
Snabb leverans och helt fantastisk klippmaskin!

Vigdis Karlsson
Sibbhult

 

Jag är jättenöjd.
Har använt Lyckliga Fåret i 13 år, supernöjd med slipning och service.
Fint med de snabba leveranserna, det är så viktigt när man har företag.

Anneli Fjellström
Norrtälje Hundtrim

 

Vad jag kan säga är att jag verkligen kan rekommendera att handla från er.

Jag har haft en del problem med min Ostermaskin och varje gång jag har velat få hjälp så har ni löst det på ett för mig förträffligt sätt. Senaste gången behövde jag inte ens betala något.
Ska kanske tillägga att den fungerar nu Perfekt.

Marianne Valtersson, MABELIZ kennel
Södertälje

 

Vad gör man när man ärvt en gammal trimmer?
Man skickar hela apparaten till Lyckliga Fåret.
Tillbaka efter ett par dagar kommer en genomgången, servad och slipad maskin som känns som ny.
Smidigt, prisvärt och snabbt!
Jag har en amerikansk cocker, så trimmern är oumbärlig för mig.

Annika Torevi
Fjällbacka

 

Jag är jättenöjd! Snabbt arbete, bra gjort, åter på samma vecka.
Trevligt bemötande då jag gjorde förfrågan via mejl, snabbt svar. Har redan tipsat vidare!!

Maria Nordin
Borås

 

En vän tipsade mig om Lyckliga Fåret när jag efter många försök nästan gav upp att hitta en bra trimmer för min hund, men att det skulle vara en så bra service och bemötande anade jag inte.
Vilket tålamod för alla mina frågor och sedan så snabb service och nu har jag en trimmer som funkar helt underbart. Lyckliga Fåret är ett företag som verkligen ger 110%.

Jenny Näslund
Boden